DAGBOK

Sidan har upphört.

 

Om du vill framföra något till oss i föreningen använder du "KONTAKTA OSS".

Medlemsbladet Vår bygd

2008-05-16

Styrelsen för Estuna bygdegårdsförening

har bestämt att vi ska ge ut ett medlemsblad. Till en början har vi råd med två nummer per år. Blir ekonomin bättre och vi har tillräcklig ork kan det bli fler nummer per år. Tryck och porto kostar tillsammans 3500 kr/gång. Med bättre ekonomi kanske vi också kan lägga till ytterligare sidor och skriva om sådant som kan vara av intresse för både unga och äldre estunabor. Skolorna förr i tiden - kan det vara något? Med foton av några skolklasser? Affärer som funnits i Estuna. Vid nästa styrelsemöte avser vi bilda en redaktionskommitté.

 

INFOBLAD 1/2008

Den 16 maj får alla som bor inom postnummer 76173 (Estuna)detta blad vare sig dom är medlemmar eller ej. Samtidigt har bladet skickats med post till alla övriga medlemmar runt om i Sverige. Upplagan är tryckt i 600 ex.

VI SKICKAR GÄRNA BLADET

Om du vill ha vår blad kan du beställa det genom att skicka e-post till oss, använd KONTAKTA OSS...och skriv namn och adress.

INNEHÅLL DENNA GÅNG

Vi skriver om Bygdegårdsföreningen, om ledamöter i styrelsen, om årets program, om denna hemsida, om det lån vi har kvar i banken (köpet av Bygdegården) och en del annat.

NÄSTA BLAD

Nästa blad var planerat till oktober/november 2008 men är senarelagt till januari/febr 2009. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)